Wednesday 14 December 2011

Türkiye'nin Kırsal Yürüyüşü - İstanbul a Karşı Yürüyüş

İstanbul: 15 milyondan fazla insan için dünya ve ev Beşinci büyük şehri. Gerçekten, Boğaz'ın Avrupa ve Asya yakalarındaki uzanan, Doğu ve Batı arasındaki 'köprü' iki kıtayı kucaklayan bir şehir olarak eşsiz statüsünü kazanmıştır. Türkiye'de bu antik kent, Doğu ve Batı kaynayan bir erime sıcak bir tencerede karıştırarak ve mücevher çekerek, kültürlerin bir bıçak sırtında yürüyor.

İstanbul'da yürüyüş tatil Türkiye başlamak, yaşam yüzlerce yıl önce nasıl bir fikir edinmek için zor değildir. Yakın boş sokakları çevresinde sabahın erken saatlerinde yürüyüş müezzin namaza çağrı duyabiliyorum. Aynı musallat feryat yüzyıllar boyunca şehrin duvarları etrafında rezonansa sahiptir ve sizin yürüyüş devam ettikçe kulaklarında yankı olacak. Haliç - Türkiye, İstanbul kıpırdanırken gibi liman zarif süpürme hayran şehir duvarları etrafında yol yapmak, çarpıcı sahil sahne bilinen ve.

Şehre dönüş, derin bir nefes alarak ve İstanbul coğrafyası oluşturan şeritler ve arka sokaklarında labirent girmeden önce bir kahve için durdurabilirsiniz. Türkiye'ye büyük bir tarihsel öneme sahip bir alan 'eski İstanbul'un kalbi Sultanahmet. Yürüyüş tatil, bir ülkenin tarihinin kalbi almak için idealdir ve bu alanda Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı gibi ünlü anıtlara ev sahipliği yapmaktadır. Daha fazla kenti keşfetmek, muhtemelen kaldırılma Kapalı Çarşı ve Mısır Çarşısı nefis keskin alır bir rota erişir. Ayrıca Ayasofya gibi büyük turistik yerleriyle geçmek ve şehir yürüyüşüyle ​​Hipodrom Yerebatan Sarayı olacak. Türkiye goblenle kaplı ve zengin bir geçmişi vardır ve İstanbul'un gizli sokaklarında yürüyen bu eski toplumun kalıntıları ortaya çıkarabilir.

Ülke Walks

Geniş, el değmemiş kırsal bölgeler arasında tatil yürüyen bir Türkiye, tamamen farklı bir yüzünü ortaya koyacaktır. Likya Yolu kıyı yolu ele alacak olursak, eski Yunanlılar ve Romalılar ayak izlerini takip edecek. Bu 530km yürüyüş rotası, ormanları ve kayalıklarla birbirine ile geleneksel göçebe parçaları ve rüzgarlar alır. Issız plajları ve küçük balıkçı köylerinde keşfedebilir, ya da tarlaları ve çiftlikleri ile yollar boyunca zammı iç aktarma yapabilirsiniz. Türkiye'de tatil Yürüyüş neredeyse her zaman Likya Yolu boyunca bazı yollar. Iz, bir ruh görmeden herhangi bir yönde birçok mil zammı mümkün olduğu kadar uzun.

Ayrıca Kapadokya uzaktan bölgenin çevresinde, Türkiye'de bazı şaşırtıcı yürüme tatil alabilir. Yalın, volkanik manzara inanılmaz kaya oluşumları, peribacaları ve yeraltı şehirleri ile noktalı. Tepelerin tarafı oyulmuş Kapadokya mağara konutlar, bu garip güzel arazi hayat büyüleyici bir uyum vardır. Ülkenin her yerinde antik yürüyüş yolları, yüzlerce kelimenin tam anlamıyla vardır ve Türkiye'de bir yürüyüş tatil uzak köy ve dağ yollarında trekking hafta harcayabilirsiniz ve hala sadece yüzeyinde çiziklerin oluşmasına!

Türkiye'de yürüyüş için yeni bir alan arayışı içinde olanlar için, ülkenin kuzey doğusunda Kaçkar Dağları harika bir yürüyüş sağlar. Zamları, yüksek yaz mera ya da 'yaylas' yoluyla, Karadeniz kıyısına yakın bu dağ bir alana cami ile İsviçre benzer. Kaçkar Dağları yürüyüş tatil için iyi bir yürüyüş üsleri Ayder, İkizdere, Maçka ve Uzungöl.

KAYNAK :
palandoken otelleri erken rezervasyon 2012 ekonomik tatil otelleri
İstanbul'un uzak bir ülke bölgede antik kalıntılar arasında bir tek dolaşmaya canlı, eklektik vızıltı, - Türkiye'de bir yürüyüş tatil bu büyüleyici ülkenin aşırı götürecektir.

No comments:

Post a Comment